top of page

A RakasaFit™egyesíti a hastáncot, a központot célzó valamint az erőfejlesztést szolgáló kardió gyakorlatokat egy olyan felpezsdítő és élénkítő edzésprogramban, mely igazán a nőknek szól! Ennek segítségével bármely edzettségi szinten tudjuk fejleszteni állóképességünket, egyensúlyunkat, növelhetjük mozgástartományunkat, fejleszthetjük tánctechnikánkat, javíthatjuk tartásunkat, fizikai kifejezésmódunkat és erőkifejtési képességünket, amik hasznosak lehetnek más tevékenységek során is! A RakasaFit™ egyedi, hatékony és élvezetes alternatívája lehet korábbi edzésrutinunknak vagy tökéletes kiegészítésként szolgálhat a már meglévő tevékenységeink mellé, egyben nagyszerű módja annak, hogy általa formában maradjunk! Csatlakozz hozzánk egy jó kis izzasztó edzésre!

Találd meg a te RakasaFit™ órádat!

Minden óra egy bemelegítésből, egy erőfejlesztő kardió gyakorlatokkal ötvözött hastáncos edzésből, és egy alapos levezető nyújtásból áll. Minden kombináció egy alapvető hastáncos formát gyakoroltat különböző variációkban, olyan felépítésben, mely által a résztvevők a koreográfián való gondolkodás helyett inkább a mozdulatok minőségére koncentrálhatnak.

Csatlakozz online vagy személyes órához, kövesd a RakasaFit Hungary oldalakat további helyi információkért és újdonságokért. Csatlakozz a RakasaFit csoporthoz is!

IMG_5107 (3).jpg

Tagsági fiók

Az előfizetők számára korlátlan hozzáférést biztosítunk a több mint 35 instrukcionális videóhoz, melyek között találhatók kombináció videók, teljes edzések, hastánc mozdulatok lebontásai, magyarázatai, írásbeli anyagok, és még sok más! A videók világos és átfogó instrukciókat tartalmaznak magas hangminőségben. A források körét folyamatosan bővítjük. Ezen anyagokkal hatékonyan támogathatod saját tréningedet! Próbáld ki most! Az első 7 nap ingyenes, az előfizetés pedig bármikor visszamondható.

Légy RakasaFit™ oktató

A RakasaFit™-nek számos előnye van, melyeket a leghatékonyabban akkor aknázhatsz ki, ha magad is oktatóvá válsz! Légy képesített RakasaFit™ oktató, és tarts tetszés szerinti helyszínen vagy online órákat! Ehhez folyamatos támogatást biztosítunk számodra, zenei anyagok, marketing eszközök, edzés rutinok formájában, és sok más egyéb módon is!

IMG_0678 (2).JPG
DSC00170 - b&w.jpg

Kinek való a RakasaFit™?

Mindenkinek! Mindenkit szívesen látunk! Azok, akik szeretik a Zumbát vagy más tánc fitness óratípusokat, minden bizonnyal élvezni fogják a RakasaFit™ lendületét, táncos energiáját és az órákon használt izgalmas világzenéket. A pilates, jóga és barre rajongók pedig értékelni fogják a központ mélyizmainak tréningjét, valamint élvezetes felfedezés lesz számukra ezen gyakorlatok hastáncban való alkalmazása.

Kezdő hastáncosok számára ez a formátum lehetővé teszi a gyorsabb technikai fejlődést, a következetes felépítés miatt, valamint azért is, mert az edzések anyagai a tudásszinteknek megfelelően könnyen alakíthatóak. Mindehhez további segítséget a kezdő táncosok a feliratkozók számára elérhető instrukcionális videókból kaphatnak.

Haladóbb hastáncosok jelentős mértékben fejleszthetik technikájukat, állóképességüket, mozdulataik minőségét a RakasaFit™ által annak érdekében, hogy előadásaik során még tökéletesebben táncolhassanak!

A RakasaFit™ izomtónus fejlesztő, erősítő és átmozgató hatását pedig minden rendszeres óralátogató megtapasztalhatja!

bottom of page